اسباب کشی همیشه عملی سخت و طاقت فرسا بوده است. علاوه بر آن بستهبندی نادرست و غیراصولی آسیب زیادی به لوازم منزل وارد میکند. در مقاله امروز به نکاتی اشاره میکنیم که توجه به آنها اسباب کشی را برای شما سادهتر میکند و آسیب کمتری در طول اسباب کشی به وسایل شما وارد میشود.
1. برنامه ریزی و یادداشت برنامه
مهمترین کار برنامه ریزی برای جمع کردن و بستهبندی وسایل است. ابتدا باید بدانید از کجا میخواهید شروع کنید و به چه مقدار زمان و لوازم بستهبندی احتیاج دارید. همچنین تقسیم وظایف کنید تا همه چیز بر روی دوش یک نفر نیافتد.
2. تهیه لوازم بستهبندی
پیش از شروع جمع کردن وسایل میتوانید این لوازم را تهیه کنید تا دغدغه تهیه آن را نداشته باشید. همچنین دقت کنید جعبه هایی که تهیه میکنید اندازه مناسب داشته باشند تا هم وسایل به خوبی در آن جا بگیرد و هم جابجایی آن مشکل نباشد. مهم ترین لوازم مورد نیاز عبارتند از:
- کارتن و جعبه
- چسب
- روزنامه و کاغذ باطله
- پلاستیک حبابدار
- ماژیک
در هنگام خرید جعبه و کارتن مراقب شکسته و پاره نبودن آنها باشید.
3. مقصد اسباب کشی را نظافت کنید
پیش از آنکه درگیر بستهبندی شوید، محل تخلیه اثاث را نظافت کنید تا بعد از جابجایی در شلوغی جعبه ها دغدغه تمیز کردن محل قرارگیری وسایل را نداشته باشید.
4. وسایل اضافه را کنار بگذارید
برای اینکه کلافگی به سراغ شما نیاید، لوازم ضروری و سالم را ابتدا بستهبندی کنید و بعد از آن راجع به لوازم غیرضروری یا نیازمند به تعمیر تصمیم بگیرید.
5. دسته بندی کارتن و جعبه ها فراموش نشود
حتما با استفاده از ماژیک یا برچسب محتویات جعبه را بنویسید تا در هنگام جابجایی احتیاط و هنگام باز کردن اسباب منظم تر عمل کنید.
6. پوشاندن مبلمان و پایه آنها
اگر مبلمان شما پارچه روشن دارد بهتر است که آن را با پتو و یا پلاستیک بسته بندی، بپوشانید تا آسیبی به پارچه آن وارد و هنگام جابجایی آلوده نشود. همچنین پایههای مبل را با روزنامه و یا پلاستیک چند دور بپیچید تا روکش و رنگ آن آسیب نبیند.
7. لوازم گران قیمت را نزد خودتان نگهدارید
برای جلوگیری از گم شدن و یا آسیب دیدن این لوازم، بهتر است هنگام جابجایی آنها را با خودروی شخصی جابجا کنید.
8. وزن کارتن و جعبه ها را متعادل کنید
جعبه هایی که صرفا با وسایلی مانند کتاب پر میشوند، هنگام جابجایی بسیار سنگین هستند. در نتیجه باید این وسایل را در جعبه های دیگر پخش کنید تا وزن جعبه ها در یک محدوده مناسب باشد.
توجه کنید که در جعبه لوازم شکستنی، ترجیحا وسیله دیگری قرار ندهید تا از آسیب به این لوازم جلوگیری شود.
9. فضای خالی کارتن ها را پر کنید
فراموش نکنید که فضای خالی جعبه و کارتن ها، مخصوصا شکستنی ها، را با روزنامه و یا پلاستیک حبابدار پر کنید تا از برخورد وسایل و آسیب دیدن آن ها جوگیری کنید.
10. کشوها و قفسه ها را تخلیه کنید
با خالی کردن کشوها و قفسهها جابجایی آن ها راحت تر و احتمال آسیب وسایل کمتر میشود. همچنین کشوها را پس از تخلیه حتما بصورت محکم چسب بزنید تا هنگام جابجایی باز نشوند و خسارتی ایجاد نکنند.
برای انتخاب شرکت حمل بار، مهم ترین نکته بیمه اثاثیه است. همچنین برخی شرکتها خدمات بسته بندی لوازم سنگین مانند یخچال، ماشین لباسشویی، مبلمان و… را نیز ارائه میدهند. پس در هنگام انتخاب این شرکتها به خدمات ارائه شده توسط آنها نیز دقت کنید.
این نکات فقط معدودی از نکات بسیار زیاد اسباب کشی است. شما هم میتوانید در کامنت ها، نکات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
درباره اسباب کشی بیشتر بخوانید: