روش های پرداخت قبوض

آنچه در این مقاله می خوانید:

امروزه با گسترش روش های جدید پرداخت الکترونیک، دیگر نیاز به مراجعه حضوری برای پرداخت قبض خود ندارید. در این مقاله روش های مختلف پرداخت قبوض شهری (قبض آب، قبض برق، قبض تلفن، قبض گاز، قبض عوارض شهری، قبض جریمه خودرو و دیگر قبوض) را بررسی میکنیم و به چگونگی مدیریت قبوض با نرم افزار مدیریت ساختمان می پردازیم.

«شناسه قبض» و «شناسه پرداخت»

قبوض شهری هرکدام دو شماره با عنوان شناسه قبض و شناسه پرداخت دارند که در روش های پرداخت آنلاین استفاده می شوند و باید با آنها آشنایی داشته باشیم.

شناسه قبض

شناسه پرداخت مشخص کننده اطلاعات مبلغ، سال و دوره قبض است. شناسه قبض نیز نشاندهنده اطلاعاتی همچون نوع خدمت، کد شرکت مربوطه، شماره اشتراک و… میباشد.

روش های پرداخت الکترونیکی قبوض

تلفن بانک

شما میتوانید از طریق تماس با شماره تلفن بانک مورد نظر با تلفن، قبوض خود را بصورت غیر حضوری پرداخت کنید . در این روش نیاز به شماره کارت و رمز دوم کارت بانکی خود نیاز دارید. از شماره های اختصاصی زیر هم میتوانید قبوض شهری خود را به همین روش پرداخت کنید.

پرداخت تلفنی قبض برق: 1521 ، قبض آب: 1522 ، قبض تلفن: 1818 ، تمام قبوض: 2000

 

تلفن بانک قبوض

همراه بانک

در این روش باید با مراجعه به شعب بانک خود و نصب و فعالسازی اپلیکیشن همراه بانک بر روی موبایل، قبوض مختلف را پرداخت کنید.

کارتخوان

برای پرداخت با کارتخوان یا همان دستگاه pos مراحل زیر را انتجام دهید:

  • کارت را در دستگاه کارتخوان وارد کنید.
  • گزینه پرداخت قبوض را انتخاب کنید.
  • شناسه قبض و شناسه پرداخت را وارد کنید. سپس دستگاه کارتخوان مبلغ قبض را نمایش می‌دهد.
  • پس از تایید، رمز کارت خود (رمز اول) را وارد کنید.
  • دستگاه پس از انجام عملیات به شما یک رسید تحویل خواهد داد. قبض شما پرداخت شد.

کارتخوان قبض

خودپرداز

پس از قرار دادن کارت بانکی در دستگاه خودپرداز و ورود رمز کارت، منوی پرداخت قبض را انتخاب کنید. شناسه پرداخت را وارد کنید و پس از تایید مشخصات قبض، دکمه تایید را بفشارید. میتوانید این عملیات را با کارت های عضو شتاب انجام دهید.

خودپرداز قبض

پرداخت پیامکی

در این روش میتوانید با  ارسال پیامک با فرمت اعلام شده توسط بانک موردنظر، قبوض خود را پرداخت کنید. مثلا فرمت پرداخت در بانک تجارت به این صورت است:

رمز پرداخت کننده + شناسه قبض + شناسه پرداخت + 3

مدیریت پرداخت قبوض شهری

یکی از مواردی که مدیران ساختمان آن سر و کار دارند، مدیریت پرداختی هایی از قبیل قبوض شهری است. مشکلاتی مانند مدیریت نادرست و عدم ثبت این هزینه ها میتواند اختلافاتی بین ساکنین و مدیر ایجاد کند.
شما با استفاده از نرم افزار مدیریت ساختمان همساده ها میتوانید با ثبت این هزینه ها در قالب فاکتور فروش، مدیریتی یکپارچه را تجربه کنید و بر هزینه های پرداختی و دریافتی ساختمان مدیریت کامل داشته باشید.

نرم افزار مدیریت ساختمان

علیرضا گرجی

علیرضا گرجی

سرپرست تیم محتوای همساده ها و علاقه مند به حوزه کامپیوتر
5 2 رای ها
این مقاله چقدر برای شما مفید بود ؟
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

نوشته های اخیر:

مطالب مرتبط:

برچسب ها :