معمولا گیاهان گوشتخوار در مرداب ها و یا لجنزار ها زندگی میکنند و خاک آنها فاقد مواد مغذی است. به همین خاطر نیتروژن و مواد مغذی مورد نیاز خود را از حشرات تامین میکنند. در این مطلب به معرفی و چگونگی نگهداری گیاهان گوشت خوار در آپارتمان میپردازیم.
ساراسنیا (Sarracenia)
گیاه ساراسنیا معمولا در باتلاق ها رشد میکند و گیاهی بومی است. اگر قصد نگهداری از یک گل کوزه ای را دارید آن را در کنار یک حوضچه بکارید و یا به مراتب گلدان را عوض کرده و سایز آن را بزرگ تر کنید.
ساراسنیا روزانه به حداقل 10 الی 12 ساعت نور نیاز دارد. اگر محیط آپارتمان شما کم نور است میتوانید با لامپ های فلورسنتی نور مورد نیاز این گیاه را تامین کنید.
گل رنگین کمان (Byblis)
این گیاه نیز از نوع گیاهان گوشت خوار بیابانی است البته گونه آبزی آن نیز وجود دارد. ساقه های گل رنگین کمان دارای غده هایی هستند که حشرات را فریب داده و آنها را به سمت خود میکشاند و سپس همان ساقه حشره را به طور ایستاده هضم میکند.
ونوس حشرهخوار (Venus flytrap)
اگر به گیاهان گوشت خوار علاقه مندید ونوس یکی از بهترین انتخاب ها برای نگهداری در فضای آپارتمانی و یا گل خانه میباشد ونوس ها احتیاج به غذای کمی دارند و در کل عمر خود 3 یا 4 بار بیشتر شکار نمیکنند.
توجه داشته باشید که برای آبیاری گیاهان گوشتخوار از آب شیر و یا آب چشمه استفاده نکرده و فقط آن ها را با آب مقطر آبیاری کنید. این گیاهان مواد مغذی خود را از طعمه های خود تامین میکنند و کمترین مقدار کود میتواند به آنها آسیب بزند.
گیاهان گوشت خوار را میتوان در دسته پر هزینه ترین گیاهان آپارتمانی قرار داد. همچنین نگه داری از آن ها کار ساده ای نیست و نسبت به سایر گیاهان آپارتمانی به مراقبت بیشتری نیاز دارند.
اگر این مقاله را دوست داشتید میتوانید مقاله “عجیب ترین گیاهان آپارتمانی” را نیز بخوانید.
خیلی جالب بود